LINKS BASES DE DADES
     
 
Bases de dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya
Bases de dades d'estadístiques relatives a l'àmbit català sobre aspectes com la família, benestar social o mercat de treball, entre d'altres. Ofereix dades tant per al conjunt de Catalunya com distribuïdes per comarques, municipis i altres divisions territorials. Recull fet pel CBUC de les bases de dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya.

Combined Health Information Database
Base de dades bibliogràfica sobre recursos de salut i educació sanitària. Recull les especialitats d’AIDS, STD, and TB Education (AD), Alzheimer's Disease (AZ), Complementary and Alternative Medicine (AM), Deafness and Communication Disorders (DC), Diabetes (DM), Digestive Diseases (DD), Kidney and Urologic Diseases (KU), Maternal and Child Health (MC), Medical Genetics and Rare Disorders (MG), Oral Health (OH), Weight Control (WC). Actualització trimestral.


Documentación Médica Española
Base de dades produïda per Instituto de Estudios Documentales e Históricos sobre la Ciencia de la Universitat de València i el CSIC. Conté informació bibliogràfica i resums d'articles procedents de més de 200 revistes biomèdiques i de documentació d'àmbit estatal.

Índice Médico Español
Referències bibliogràfiques d’articles de revistes mèdiques espanyoles. Aquesta base de dades està inclosa en el disc del CSIC que recull també les àrees següents: Científica i Tècnica (ICYT), Ciències Humanes i Socials (ISOC). També recull els fons existents a les biblioteques del CSIC (CIRBICL-monografies, CIRBICR- revistes).

Journal Citation Reports
Eina sobre avaluació de revistes produïda per The Institute for Scientific Information (ISI). Considerada com l'única font que dona dades de citacions de les revistes. Inclou nombre total de citacions, factors d'impacte i índex d'immediatesa. La "Social Science Edition" conté dades sobre aproximadament 1.500 revistes de ciències socials

Tesis Doctorals en Xarxa (TDX)
Base de dades que conté, en format digital, tesis doctorals llegides a les universitats de Catalunya i d'altres comunitats autonòmes. Permet fer cerques per autor, títol, matèria, universitat, etc. i dóna accés al text complet de la tesi.


Vademecum de medicamentos
Catàleg d’especialitats farmacèutiques i biològiques, productes i articles de parafarmàcia, mètodes de diagnòstic. Permet cerques per nom del medicament, laboratori productor, principi actiu, activitat terapèutica y activitat farmacològica.