POLÍTICA DE GALETES

política de galetes

www.schta.cat INFORMA SOBRE L’ÚS DE LES GALETES EN LES SEVES PÀGINES WEB
 
Les galetes són arxius que es poden descarregar en el seu equip a través de les pàgines web. Són eines que tenen un paper essencial per a la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació. Entre d’altres, permeten a una pàgina web emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari i millorar el servei ofert. 
 
TIPUS DE GALETES: 
 
Segons qui sigui l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien les galetes i tracti les dades que s’obtinguin es poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers. 
 
Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades al navegador del client, podent tractar-se de galetes de sessió o galetes persistents. 
 
Finalment, hi ha una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d’anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental. 
 
A continuació s’identifiquen les galetes que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció. 
La pàgina web www.schta.cat utilitza Google Analytics, un servei d’analítica web desenvolupada per Google, que permet el mesurament i anàlisi de la navegació a les pàgines web. En el seu navegador pot observar 4 galetes d’aquest servei. Segons la tipologia anterior es tracta de galetes pròpies, de sessió i d’anàlisi. Podeu trobar més informació al respecte i inhabilitar l’ús d’aquestes galetes en aquesta PÁGINA.
 
A través de l’analítica web s’obté informació relativa al nombre d’usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l’operador que presta el servei, l’idioma, el terminal que utilitza o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d’aquest portal. 
 
Finalment, es descarrega una galeta de tipus tècnic anomenada usocookie, pròpia, de tipus tècnic i de sessió. Gestiona consentiment per a l’ús de les galetes a la pàgina web, amb l’objecte de recordar aquells usuaris que les han acceptat i aquells que no, de manera que als primers no se’ls mostri informació a la part superior de la pàgina o pàgina de benvinguda al respecte. 
 
 
ACCEPTACIÓ DE LA POLÍTICA DE GALETES
 
www.schta.cat assumeix que vostè accepta l’ús de galetes. No obstant això, mostra informació sobre la seva Política de galetes a la part superior de qualsevol pàgina del portal amb cada inici de sessió amb l’objecte que vostè sigui conscient.
 
Davant d’aquesta informació és possible dur a terme les següents accions: 
Accepta galetes. No es tornarà a visualitzar aquest avís en accedir a qualsevol pàgina del portal durant la present sessió. 
 
Tanca. Es oculta l’avís en la present pàgina. 
 
Modificar la seva configuració. Podrà obtenir més informació sobre què són les galetes, conèixer la Política de galetes del Ministeri i modificar la configuració del seu navegador.
 
Com modificar la configuració de les galetes: 
 
Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les galetes de www.schta.cat o qualsevol altra pàgina web, utilitzant el seu navegador. A cada navegador l’operativa és diferent, la funció de “Ajuda” li mostrarà com fer-ho.
Internet Explorer
FireFox
Chrome
Safari